Partners

Beckhoff

 

FixSus is preferred partner van Beckhoff Belgie voor building automation, HVAC en energy monitoring. Beckhoff staat wereldwijd in voor universele en open besturings- en automatiseringsoplossingen, gaande van CNC‑gestuurde werktuigmachines tot intelligente gebouwautomatisering. FixSus werkt samen met Beckhoff om samen een nieuwe vorm van open intelligente gebouwenautomatisering te introduceren, zodat we onze klanten in alle transparantie betrouwbare oplossingen aanreiken. Zo garandeert FixSus uw vrijheid in het beheer van uw patrimonium.

www.beckhoff.be

beckhoff_logo

ePortal

 

ePortal energiemonitoring wil zoveel mogelijk organisaties begeleiden naar een energetisch efficiëntere bedrijfsvoering door toegankelijke energiemonitoring software ter beschikking te stellen aan energy en facility managers binnen de industrie, retail en gebouwen. FixSus werkt samen met ePortal om zijn klanten maximaal inzicht en controle te geven over het energieverbruik van uw gebouwen. Zo garandeert FixSus een maximale controle en een minimale energiefactuur.

www.eportal.eu

eportal_logo

VITO

 

VITO (Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek) is een toonaangevende Europese onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling. FixSus ontwikkelt samen met VITO in diverse Europese onderzoeksprojecten duurzame thermische toepassingen voor gebouwen. In het bijzonder het FixSus Trending Systeem laat toe om in een recordtempo innovatieve technieken en algoritmes in bestaande installaties te implementeren en bij te sturen. Zo garandeert FixSus maximaal het energiebesparingspotentieel uw gebouw, ook bij het gebruik van nieuwe technieken.

www.vito.be

vito_logo

Hysopt

 

Hysopt ontwikkelt unieke simulatiesoftware voor een optimaal HVAC ontwerp en adviseert studiebureaus, installatiebedrijven, architecten en fabrikanten bij de optimalisatie van thermische installaties. FixSus werkt samen met Hysopt om de dimensionering van installaties en de impact van innovatieve regelconcepten te optimaliseren op de uiteindelijke systeemprestaties. Zo vermijdt FixSus te ruim gedimensioneerde installaties en verkleinen we uw investering.

www.hysopt.be

hysopt_logo

3E

3E is een ingenieursbureau dat diensten levert en software oplossingen biedt voor duurzame energieprojecten. Fixsus werkt samen met 3E aan de demonstratie van een modelgebaseerde voorspellende regeling (MPC) van het hybride warmtepompsysteem in het kantoorgebouw van 3E in Brussel. 3E stuurt de regeling aan via het Fixsus OpenGate protocol. De MPC berekent in real time de optimale setpunten voor de regeling.  Zo biedt Fixsus een flexibel, betaalbaar en betrouwbaar platform voor de implementatie van innovatieve HVAC-regelstrategiëen.

www.3e.be

3E_logo

Terra Energy

 

Terra Energy is een onafhankelijk, gespecialiseerd adviesbureau in hernieuwbare (geo)thermische energiesystemen met een bijzondere expertise in bodemenergie of geothermie. FixSus werkt samen met Terra Energy in innovatieve onderzoeksprojecten om de nieuwe technieken voor aardwarmteopslag te ontwikkelen die het energieverbruik balanceren tussen de seizoenen. Zo garandeert FixSus de laagste energieprijs voor uw gebouw, ongeacht de herkomst.

www.terra-energy.be

terraenergy_logo