Fixsus banner Publiek Vastgoed
Politeihuis Leuven foto gebouw

Politiehuis Leuven

Het Facilitair Beheer van Leuven besliste om voor de renovatie van het politiehuis te Leuven, op te Philipssite een “Fixsus-gebouwenbeheersyteem” te implementeren.

Het gebouw is voorzien van technieken voor de HVAC en screensturingen.

Lees meer »
Wat deed fixsus nog meer mbt publieke vastgoed

Andere projecten

Het nieuwe oefencomplex in Westkapelle bestaat uit 4 voetbalvelden en een bijhorend traningscentrum.
Fixsus staat in voor het leveren en plaatsen van een regeltechnische en elektrische installatie tbv veldverwarming.  Ook de sturing van de waterbehandeling valt onder onze installatie.

Dansstudio Les ballets C de la B en muziektheather LOD
Aan alle gebouwen worden er restauratie- en instandhoudingswerken uitgevoerd.
We meten in elk gebouw op 4 plaatsen met een Fixsus Room Analyser de temperatuur en luchtkwaliteit en sturen daarmee de luchtgroep en de verwarmingskringen aan. De Tp10 toestellen zorgen voor een gepaste sturing in de burelen.  In elk gebouw is het HVAC bord omgebouwd en is er bij het onderstation een eiland bijgeplaatst.
De gehele installatie is  op afstand bedienbaar via een dataconnectie.

  • Basisschool Sleidinge
  • Buitenschoolse Kinderopvang Huis van Jef
  • Gemeentehuis Waarschoot
  • Academie Waarschoot

Vernieuwing van de bestaande HVAC-regeling naar een Fixsus gebouwenbeheersysteem inclusief de nodige aanpassingen of toevoegingen aan de installatie (verwarming, koeling, ventilatie…) met het oog op verhoogd comfort en verlaging van het energieverbruik. 
Aansturen van verwarming, koeling en ventilatie aan de hand van 47 Room Analysers (eigen hardware).  Tevens was er de ombouw van 4 bestaande HVAC-borden en het optimaliseren van 9 luchtgroepen.