Fixsus banner

Open Concept
Gebouwbeheersysteem

Fixsus banner

One Building One System

Fixsus banner

Innovatief en geavanceerd. Maar toch eenvoudig in concept, dat is TIBA

Het gebouwbeheersysteem is het brein van uw gebouw en dat wilt u natuurlijk efficiënt kunnen beheren. 
Het open TIBA concept wijkt volledig af van de standaard gesloten systemen waarbij technieken en installaties individuele eilanden vormen.

Ons systeem is ‘open software’, is vrij toegankelijk voor derden, van elke temperatuuruitlezing tot elke parameter: alles is aanpasbaar.

Vertrouwen is evident: open software en transparantie op elk systeem

We lezen alle beschikbare data van het volledige gebouw meermaals per seconde in.  Met deze datastroom gaan we aan de slag en optimaliseren alle technieken in het gebouw onmiddellijk.  Door zo snel te werken worden gebouwen niet alleen energie-efficiënter, ook de gebruiker merkt de soepelheid op en is meer tevreden.  Met het TIBA systeem wordt al het potentieel voor energiebesparing in een gebouw benut.

Deze combinatie is uniek in de HVAC.

We geven volledige transparantie door onze visuele weergave. Hier is de volledige installatie tot in de kleinste details op te volgen en overzichtelijk te bedienen. Bovendien is er een allesomvattend alarm/meldingssysteem zodat je automatisch verwittigd wordt.

Fixsus zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur, we doen dit bovendien op de meest efficiënte manier. Alles wordt hiervoor ingezet: weersvoorspellingen, kalendersystemen, inertievoorspellingen.

Dit zorgt voor meer dan een éénmalige energieoptimalisatie van de HVAC-installatie. Bovendien blijft alle data beschikbaar en wordt deze frequent nagezien: zo kunnen we zelfs moeiteloos een slordig uitgevoerd onderhoud detecteren.

Energie-efficiënt: energieverbruik tot een minimum beperken